12 april 2015. Ullared del 2.

God dag på er!

I torsdags på kvällen gick vi till Miltons farmor och farfar för att lämna honom där eftersom vi skulle upp så tidigt på fredagen. Första gången jag varit utan honom i två nätter och det var väldigt jobbigt. I fredags gick vi upp klockan 4, gjorde oss klara och Tobias mormor och Lasse hämtade oss här klockan 5. Så började den långa bilresan på cirka 60 mil. Men det gick bra, trodde det skulle vara jobbigare med den här stora magen att åka så långt, men resan gick så fort ändå kändes det som. Vi var framme strax efter 11 och då åkte vi till varuhuset direkt för att påbörja shoppingen. Vi var där inne i ungefär 6,5 timme och hittade en hel del fint. Igår, lördag, gick vi upp vid 6 och gjorde oss i ordning, åkte till varuhuset vid 7 och inhandlade det sista och tog en fika, sedan åkte vi tillbaka till stugan och packade ihop allting. Kom iväg där ifrån vid halv 10 och efter några stopp och lite mat på vägen hem så var vi hemma strax efter 16, kändes som resan hem gick fortare så det var skönt! Väl hemma packade vi upp allting och sedan åkte vi och hämtade hem Milton, helt underbart. Speciellt att se hans leende när man kom. 

Tänkte ta och visa det andra vi köpte också, dock inte det som kom med hem från babyavdelningen, eftersom att det avslöjar vilket kön bebis har. 
Var lite besviken på barnavdelningen, speciellt kläderna. Hittade inte alls mycket fint till Milton, blev bara lite sommarkläder. Leksaker fanns det ju massor av, men det är inget han behöver då han har nästan överdrivet mycket redan. Fick med mig en ny skötväska hem, eftersom vi ska köpa en ny vagn nu när vi ska ha en till liten så ville jag ha en ny till den! Handlade även lite kläder till oss själva, men det tog jag inte kort på. 

Vi hörs senare, kram! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0