291109 - Första advent!

Toppen dag med lycka och en underbar vän!


Jajemensan, idag har jag varit gladare än någonsin, bara en sak som saknats, du! Men får prata med dig snart. Nanana. Vaknade elva, skulle egentligen upp tio tänkte jag, men hann med allt jag skulle ändå, så skönt att sova en timme extra, är riktigt trött nu!


  Jag tog tåget 13.09 till Borlänge, tvingade mig upp för trapporna med mitt onda ben eftersom att jag måste röra på det, och så var det massa folk i rulltrappan, där uppe stod Lovisa och väntade, vi gick till kupolen och så gick vi ner för att låsa in våra jackor i ett skåp och så ser jag Eddie (ja, från idol) så jag ba "Eddie" Lovisa "Va?!" jag "Eddie!" Lovisa "vaa?" jag "EDDIE!!" Lovisa "va?!?!?!" hahahah, det är lite ironi i det hela. Men ja, Eddie. Så jävla snygg! :) Men hur som helst, såg Elin i kön till signeringen och några till flickor, så vi hälsade på dom och sen snackade vi ett tag, sen skulle dom dra och jag och Lovisa gick och kollade efter skor, hittade två perfekta par, men fanns så klart inte i min storlek. Så blev inga skor för min del idag. Sen kollade vi runt lite, jag hittade en typ klänning/tunika på vero moda som jag köpte, 300 spänn. Vi käkade lite, sen gick Lovisa och köpte ett par skor och en tröja och sen begav vi oss ut och gick till centrum. Vi gick till Brage gallerian och fikade och lyssnade på min bror, Linda och två killar till som spelade där. Träffade även på sjukt många tomtar idag och jag var lika rädd varje gång.

  Efter fikat så kollade vi lite affärer och så, sen gick vi till donken för att fördriva tiden lite, hade inte så mycket att göra tills tåget kom. Satt där inne och fjantade oss lite sen gick vi till tåget, åkte hem och nu är jag hemma. Imorgon är det teckenspråk och kök som gäller i skolan, kanon! Fast har börjat tröttna lite på teckenspråket. Vet inte om jag orkar fortsätta efter jul, får se hur det blir. Men här kommer lite bilder från dagen, fler kommer sen när Lovisa skickat. :) ha det så bra. take care. <3





Nicole - MUST! Är det därför det blir så pösigt i munnen?
Pappa - Haha, vadå pösigt?
Nicole - Men det blir liksom pösigt, du vet.
Pappa - Men det är ju kolsyran.
Nicole - Ja men, det är typ lagrad kolsyra som gör att det blir pösigt i munnen.
Pappa (jäääätteironiskt) - Oooj, det har jag aldrig tänkt på!


Kommentarer
Postat av: Lollo

Tack älskade du för en underbar dag!!!! Bästa dagen på länge, så sjukt roligt!! <3

ÄLskar dig min Rabalder. <3

2009-11-30 @ 20:12:01
URL: http://whoocares.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0